åbergstorp fotografi, , Andreas Fernandez, Drömfångarna

FOTOGRAFI

Vår "bröllops"-filosofi

Bröllopsfotografering är för oss något extra speciellt. Det finns inga fler chanser att fånga när ringarna växlas, när brudens mor fäller en tår eller när den efterlängtade kyssen alltid är kortare än du hoppats. Det är nervöst. Det är intimt och det är spektakulärt.

 

Som ensam fotograf kan du kanske inte alltid fånga alla de värdefulla ögonblicken.

 

Därför har vi grundat Drömfångarna, två fotografer med ett gemensamt mål. Att vara två ger kreativa friheten och säkerheten att fånga det bästa av dagen, det bästa av era drömmar.

 

Bröllop är sällan likadana och just att vara två ger flexibiliteten att tillmötesgå era önskemål och även ger säkerheten att en regnskur inte förstör dagen för er.

 

Dagen kan börja med att bruden fotas enskilt och, eller med detaljbilder på bland annat skor, klänning och blommor. Det kan vara att fota förberedelser, ögonblick som när brudgummen ser sin brud för första gången. De detaljer som brudparet kanske inte hinner med att lägga märke till men som finns kvar efter det att sista gästen går hem från er fest, när sista tårtbiten är uppäten och blommorna vissnat. Då har man kvar ringarna och de värdefulla bilderna.

 

Både vår expertis och utrustning ger oss möjlighet att skapa bilder som ni fortfarande efter många år älskar.

 

Lyhörda och gemensamt med er arbetar vi fram vad era önskemål är. Något ovanligt som häst och vagn eller kanske en veteranbil, inga problem.

 

Vårt mål är att göra er dag oförglömlig!

 

 

Ett gemensamt mål

 

Alla har vi sett en speciell sort av bilder, ett speciellt ljus, bilder med tillagda toner, filter osv. Vi vill gärna att ni delger några bilder till oss i förväg för att vi lättare ska kunna få era önskemål uppfyllda, en så kallad ”moodboard”

 

Det kan vara den där posen, den vinkeln eller något speciellt som ”accessoar” eller helt enkelt en miljö som gör ett lyckat resultat.  Allt detta ger oss stora chanser för rätt förberedelser.

 

Vi har många kontakter på varsitt håll och tillsammans kan vi erbjuda oanade möjligheter. Har du drömt om att fotografera dig och din käresta bredvid en snygg bil, häst eller något annat kul. Tveka inte att komma med idéer – vi kan lösa det mesta….

 

Av erfarenhet vill vi att det ska finnas gott om tid både för er skull och våra möjligheter att leverera bilder med god kvalité. I praktiken kan en timme bli 30 min effektiv tid så vi föreslår givetvis att det finns goda marginaler här.

 

För att kunna förutse hur ljuset kommer bli åker vi t till miljön vi kommer att fota i, någon dag innan vid samma tidpunkt för att se hur skuggor och ljus faller. För oss innebär det att snabbt kunna tänka kreativt när vi är på plats.

footer, bröllopsfotografi, bröllop boden, fotograf, , Andreas Fernandez, åbergstorp fotografi